FARMTECH® 2023 nyereményjáték részvételi szabályzat


A FARMTECH d.o.o. szlovén gépgyártó hivatalos magyarországi forgalmazói – az AGIÓ Kft. Szekszárd, az AGRO-ALFA Kft. Szombathely, valamint a HANKI-KER Kft. Makó ( továbbiakban szervezők ) – nyereményjátékot hirdetnek az alábbi feltételekkel:

1., A részvétel feltételei: a nyereményjátékban automatikusan részt vesz minden magyarországi székhellyel, telephellyel rendelkező személy és többségi magántulajdonban lévő gazdálkodó szervezet, továbbá nonprofit szervezet ( továbbiakban részt vevő ), mely 2023.január 1. és 2023.december 31. közt a hivatalos forgalmazók által importált FARMTECH® márkájú közúti járművet vásárol vagy lízingel, és azt tulajdonosként vagy üzembentartóként a nyereményjáték sorsolását megelőző napig forgalomba helyezi.

2., A részvétel módja: a részt vevő a megvásárolt jármű ÁFA nélküli árának minden teljes 1 millió forintja után 1 db virtuális nyereményszelvényt kap ( 6.955.000,- Ft = 6 db; 7.015.000,- Ft = 7 db ). Devizában történő számlázás esetén a számlán szereplő forint ellenérték alapján kell a nyereményszelvények számát megállapítani.  A nyereményszelvények sorszámait a szervezők 0001-től kezdődően folytatólagosan regisztrálják, majd a regisztrációt követően elektronikus csatornán közlik a résztvevőkkel, egyúttal a www.farmtech.hu  weboldal „nyereményjáték” felületén is közzé teszik a vásárolt jármű típusát, alvázszámát, valamint a hozzá rendelt virtuális nyereményszelvények sorszámát. A nyereményszelvények tartalmazzák a részt vevő megyéjének kódját is, mint tájékoztató információt, ám a megye kód számát a sorsolás során a szervezők figyelmen kívül hagyják.

Az 2023 évben FARMTECH® járművet vásárló, aki 2024.január 5.-ig nem kap értesítést virtuális nyereményszelvényei sorszámáról, legkésőbb 2024.január 12.-ig jelezheti a szervezőknek. A virtuális nyereményszelvények kiosztása 2024.január 15.-én lezárul! Bármilyen jogorvoslati lehetőségre csak a sorsolást megelőzően van mód!

3., A nyeremény: a FARMTECH® 2023 nyereményjáték során szervezők egy GOES IRON 450 ltd EPS quadot (t3b jármű kategória) sorsolnak ki. A quad részletes műszaki leírása a www.farmtech.hu weblapon megtalálható.

4., A sorsolás módja: A nyeremény a 2024 januárjában megrendezendő AGRÁRGÉPSHOW-n kerül kisorsolásra. A sorsolás pontos időpontjáról a szervezők elektronikus úton, továbbá a www.farmtech.hu weboldalon keresztül is értesítik a részt vevőket. A nyertes a nyereményre való jogosultságát a vásárolt jármű forgalmi engedélyének bemutatásával igazolja.

A nyeremény kisorsolása a sorsoláson jelen lévő valamelyik részt vevő, továbbá a hivatalos magyarországi képviselő munkatársának közreműködésével, a jelen lévő részt vevők valamelyike által kiválasztott on-line véletlenszám generátor alkalmazásával történik. A GOES IRON 450 ltd EPS quad a nyertes részére műszaki vizsgával, forgalomba helyezve kerül átadásra az AGRÁRGÉPSHOW után.      A kötelező biztosítás megkötése a nyertes kötelezettsége és költsége!

A nyertes a nyeremény átvételével visszavonhatatlan hozzájárulását adja, hogy a nyeremény átvételét követő 1 évben a szervezők személyes adatait, a róla készült képeket, videókat kommunikációjuk és marketing tevékenységük során felhasználják.

5., A szervezők nyilatkozata: a szervezők a sorsolás lebonyolítását követő minden jogorvoslati lehetőséget kizárnak!

A nyeremény a 2024. januárjában megrendezésre kerülő
AGROmash EXPO és AgrargépShow-n kerül kisorsolásra.

 

A részvétel módja: a résztvevő a megvásárolt jarmű ÁFA nélküli árának minden teljes 1 millió forintja utan 1 db virtuális nyereményszelvényt kap (6.955.000,- Ft = 6 db; 7.015.000,- Ft = 7 db...stb). Devizában történő számlázás esetén a számlán szereplő forint ellenérték alapján kell a nyereményszelvények számát megállapítani. A nyereményszelvények sorszamait a szervezők 0001-től kezdődően folytatólagosan regisztrálják, majd a regisztraciót követően elektronikus csatornán közlik a résztvevőkkel, egyúttal a www.farmtech.hu weboldal ,nyereményjaték” felületén is közzé teszik a vásárolt jarmű tipusát, alvázszámát, valamint a hozza rendelt virtuális nyereményszelvények sorszámát. A nyereményszelvények tartalmazzák a résztvevő megyéjének kódját is, mint tajékoztató informaciót, ám a megye kód számát a sorsolás során a szervezők figyelmen kivül hagyjak.

A részvétel feltételei: a nyereményjátékban automatikusan részt vesz minden magyarországi székhellyel, telephellyel rendelkező személy és többségi magántulajdonban lévő gazdalkodó szervezet, továbbá nonprofit szervezet (tovabbiakban ,résztvevő"), mely 2023.január 1. és 2023.december 31. között a hivatalos forgalmazók által importált FARMTECH® márkájú közúti jarművet vásárol vagy lízingel, és azt tulajdonosként vagy üzembentartóként a nyereményjáték sorsolását megelőző napig forgalomba helyezi.

A Nyereményjáték pontos részvételi feltételeit és szabályzatát weboldalunkon olvashatja a www.farmtech.hu/jatekszabalyzat aloldalon. 


Növelje esélyét vásárlásaival! Jöjjön lendületbe a Farmtech-el!
Sok szerencsét kivánunk minden meglévő és leendő Vásárlónknak!

Az oldal tetejére

Az oldal tetejére